Biscoff Cheesecake

Super smarrig cheesecake, en härligt karamellig smak som bara smälter i munnen, den här måste ni verkligen testa! Jag hittade receptet på Simona Munteans instagram, och ni måste verkligen testa! Älskade den!

Biscoff Cheesecake för ca 8 personer
Botten:
20 st Lotus Biscoff kex
50 g smält smör
Fyllning:
600 g philadelphiaost
1 dl vispgrädde
1 dl florsocker
6 msk Lotus Biscoff spread
Topping:

6 msk Lotus Biscoff spread
Lotus Biscoff kex

Gör så här:
Klä botten av en form med bakplåtspapper, ca 20cm (jag använde 24 så den blev lite platt).

Krossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa.

Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering.

Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan:

Ställ i kylen för minst 3 timmar.

Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken.

Toppa med krossade kex.

Servera!


Föregående
Föregående

Kolabollar med choklad

Nästa
Nästa

Dulce de leche pannacotta