Smarrig Espresso!

I samarbete med Russell Hobbs har jag fått testa deras Distinctions espressomsakin, den är verkligen toppen och jag kan verkligen rekommendera den! Jag har alltid tänkt att det är lite sådär knöligt att göra en kopp espresso och att man behöver vara barista för att kunna göra det gott och lätt. Men att göra en espresso och skumma mjölk till är inte svårare eller tar längre tid än att sätta på kaffebryggaren, och gott blir det allt! Det smakar som en lyxig café kaffe bara sådär! Är ni ute efter en espressomaskin i bra prisklass (ca 2000 - 3000 kr) så rekommenderar jag absolut denna.

Om Maskinen:
Espressomaskinen som låter dig njuta av nybryggt espressokaffe hemma, maskinen har även ett ångmunstycke för skummad mjölk. Det ställbara reglaget reglerar kaffestyrkan och mängden i varje kopp och med portafilter för enkel, dubbel shot eller ESE pods. Inbyggd termoblockvärmare värmer upp espressomaskinen snabbt för bättre bryggning och kopp-värmningsfunktion för 4 koppar håller kopparna varma medan kaffet blir klart.

Tips på kaffe:
Espresso Della Casa (Zoegas)
En klassisk espresso med skarp karaktär. Mörkrostad blandning av Robusta- och Arabicabönor. Robustakaraktären dominerar och skapar en tuff espresso med kraftig smak och toner av mörk choklad. Passar alldeles utmärkt som bas i en krämig cappuccino eller caffé latte.

Espresso Italiano Classico (Lavassa)
Fruktiga toner med angenäm syra och en ihållande eftersmak. Ett perfekt val för de som älskar den typiskt norditalienska espresson med en mörk smakprofil som helst serveras som den är utan skummad mjölk.

Föregående
Föregående

Påskbollar

Nästa
Nästa

PÅSKPYSSEL PÅ YouTube