Världens godaste cupcakes! Behöver jag säga något mer? Chokladmuffins med jordnötssmörs frosting, love it! En härlig smakkombination som inte alls är för söt och man kan äta hur mycket som helst, alla borde testa detta härliga recept! 

Muffinsen:

75g smör

1/2 tsk vaniljsocker

1 dl varmt vatten

1 1/2 dl mjölk

1 ägg

3 dl mjöl

1 dl kakao

2 tsk bakpulver

2 1/2 dl strösocker

Gör såhär: 

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, vattnet, mjölken, och ägget. Rör om och blanda i de torra ingredienserna, mjölet, kakao, bakpulvret och sockret. Vispa ihop allt till en slät smet. Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter. Låt svalna!

Frostingen: 

100g rumtvarmt smör

2 dl florsocker

1 1/2 dl jordnötssmör

100g cream cheese

Gör såhär: 

Vispa smör ljust och krämigt. Tillsätt florsocker och vispa lite till. Tillsätt sedan jordnötssmöret och cream cheesen och vispa ihop till en slät smet. Färdig att användas!