Ingredienser

  • 150 g jordnötssmör
  • 0,5 dl grädde
  • 70 g smör
  • 100 g florsocker

Fudge i mängder under jul! Håller ni med? Kola och fudge gör jag verkligen super mycket av i olika smaker, det blir såå gott ju! Brukar det vara så hos er också? Eller gör ni massa anat kul? Den här fudgen är i alla fall en av de dunder goda, jordnötsfudge! Ät och njut. 

Gör såhär:

Koka upp smör, jordnötssmör och grädde. Rör ordentligt hela tiden för att både få en fudge – konsistens och för att det inte ska brännas.

Häll över florsockret och rör ordentligt tills smeten blivit jämn och slät. Häll över smeten i en form täck med bakplåtspapper. Låt stå i kylen över natten.

Skär upp i bitar och servera. Toppa gärna med lite havssalt också. 

Tips: Det går lika bra att halvera som att dubbla receptet 🙂

Fudge2Fudgblom1

Kolla in bilden ovan på mina fina blommor, jag fick dom av mina svärföräldrar när jag fyllde år. Amaryllisarna är så vackra när dom slår ut sådär snyggt! 

Kram kram