Ingredienser

  • 4 koppar dubbel espresso, Cafégo espresso hela bönor
  • 4 skopor glass
  • 4 msk ljussirap
  • 1/5 dl hackade valnötter
  • Kanel

[ Recept i samarbete med Cafégo ]  Det är fortfarande lite kyligt ute kan man säga och ibland behöver man lite extra värme, men ändå en söt dessert. Så varför inte en Dessert-kaffe-glass-drink? Allt i ett kan man kanske säga. Varmt, kallt och sött, det är ju inte många desserter som har så mycket i ett. Och gott är det också!

Gör såhär: (4 portioner)

Mal bönorna och brygg espresso.

Häll upp en dubbel espresso och fördela de hackade valnötterna i fyra koppar.

Lägg i en skopa glass och toppa med några nypor kanel och 1 msk sirap per kopp.

Servera direkt!

TIPS: Servera gärna toppad med krossad pepparkaka!

Cafégo-Glassdrink4 Kaffedrikglass1 Cafégo-Glassdrink1

Drick och njut!