Ingredienser

  • 1 st ägg
  • 1 msk krossade kaffebönor Cafégo Volcanic blend
  • 2 dl havre musli
  • 1 tsk honung
  • 1 krm kanel
  • Choklad till topping (ca 50 g)
  • Kaffebönor till topping (ca 2 msk)

I samarbete med Cafégo.se och deras grymma höghöjdskaffe så har vi tagit fram detta recept. Super goda och nyttiga bars med krossade kaffebönor i! Mums. En liten mumsig kaffe-kick även i detta recept. Och kombon med choklad och kaffe är ju inte alls fel! 

Gör såhär: (ca 6 st bars)

Sätt ugnen på 175°C.

Vispa upp ägget och rör ner alla ingredienserna.

Använd en plåt med bakplåtspapper, platta ut musli-blandningen på bakplåtspapperet.

Platta ut musli-blandningen till en fyrkant.

Grädda i mitten av ugnen under 10 minuter.

Låt svalna i kylen.

Skär upp barsen och toppa med choklad och extra kaffebönor!

Mums! 

Cafego-Bars3Cafego-bars2 Cafego-Bars1


Perfekt till morgonkaffet!