Ingredienser

  • 150 g jordnötssmör
  • 0,5 dl grädde
  • 70 g smör
  • 100 g florsocker

[ Fudge med Jordnötssmör ]

Gör såhär:

Koka upp smör, jordnötssmör och grädde. Rör ordentligt hela tiden för att både få en fudge – konsistens och för att det inte ska brännas.

Häll över florsockret och rör ordentligt tills smeten blivit jämn och slät. Häll över smeten i en form täck med bakplåtspapper. Låt stå i kylen över natten.

Skär upp i bitar och servera. Toppa gärna med lite havssalt också.

 

DSC_0033Peanutfudge1

Peanutbutter Fudge

150g peanut butter with bits
0.5 dl cream
70g butter
100g icing sugar

Boil butter, peanut butter and cream. Stir thoroughly all the time to both get a fudge – consistency and for it not to be burned.

Pour over the icing sugar and stir well until the mixture has become smooth and even. Pour the batter into a mold cover with parchment paper. Let stand in refrigerator overnight.

Cut into pieces and serve. Top with a little bit of sea salt too.