Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl kaffe
  • 1/2 dl florsocker
  • 2 st gelatinblad
  • 50 g mjölkchoklad
  • - Kokosbollar
  • - Kokos

Det går inte att få för mycket av kokosbollar va? Pannacotta kan man göra på allt! Jag har tidigare gjort en super god dulce de leche pannacotta, riktigt mumsig smak av karamell! Toppa med kaka eller annat krispigt så blir det bara bättre.

Gör såhär: (2 portioner – går jättebra att dubbla!)

Lägg gelatinbladen i kallt vatten så att de mjuknar.

Koka upp grädden tillsammans med kaffet och florsockret.

Tag av från värmen och tillsätt chokladen och de mjuka gelatinbladen.

Häll upp pannacottan i två glas och låt stå i kylen över natten.

Toppa med kokosboll och lite extra kokos innan servering!

MUMS! 

DSC_1396KokosbollsP1