Ingredienser

  • En smördegsplatta
  • Rabarber
  • Farinsocker

Pajen som funkar både på grillen och i ugnen! Rabarber med socker på en färdig utkavlad smördegsplatta blir inte enklare. Det går snabbt och smidigt att tillaga, servera gärna med lite vaniljsås till för att förhöja smaken på rabarbern.

Gör såhär:

Sätt ugnen på 225 grader ° C.

Tina upp en fryst smördegsplatta (går bra med färsk deg också). 

Skiva rabarbern i lagom stora längder och lägg på degen.

Strössla över lite farinsocker över rabarberna.

Grädda i ca 15 minuter eller tills degen fluffat upp och fått en gyllenbrun färg.

Vill du grilla pajen? Slå då in den i folie och lägg på grillen, titta till den lite då och då för att se när pajen börjar få färg, då är den klar. 

Rabarberpajj00

Translated: Rhubarb pie! 

A pastry plate
Rhubarb
Brown sugar

Preheat the oven to 225 degrees ° C.

Thaw a frozen puff pastry plate (goes well with fresh dough too).

Slice the rhubarb into bite-sized lengths and add to the dough.

Sprinkle a little bit of brown sugar over the rhubarbs.

Bake for about 15 minutes or until dough is fluffed up and have a golden brown color.

Would you roast your pie? Turn the pie into the foil and place on the grill, watch it now and then to see when the pie starts to brown, then it is ready.