Ohoj, här var det länge sen det blev uppdaterat!

Haha ni som gillar när jag uppdaterat lite oftare om både det ena och det andra får kika in på min Instagram, där händer de lite mer. (@LittleDessert). Ni har väl inte heller missat att jag har utförsäljning av allt i butiken? Jag tänkte lägga den lite på is ett tag tills jag har inspiration att köpa in nya roliga produkter igen. Men så länge vill jag tipsa er om mumsiga tårtor, makarons, cake pops med mera att köpa via DinTårta.se (samarbete) för er som inte orkar göra precis allt själva. Välj på hemleverans eller hämta på närmaste utlämningsställe. Med två småbarn hinner jag faktiskt inte baka lika mycket som tidigare, jag hoppas att jag får tillbaka den orken till bakningen snart. Jag fick en härlig tårta med matchande makarons till min 30-års fest, hur lyxigt ser det ut? 

🙂

Dintarta1 Dintarta2 Dintarta3 Dintarta5

Ha en toppen dag mina fina!