Årets bak och dessertmästare!

Under fredagen var jag med i årets bak och dessertmästare! Jag bjöd juryn på en kanel mousse med chokladflarn, björnbärsås och kanderade mandlar som drog mig upp till en delad 2a plats. (Receptet finns Här).  Vi skulle även baka på plats, en dessert på en timme och min choklad kräm / ganache  ville inte stelna, vi fick även en hemlig ingrediens – Chili! Det passade super bra i min dessert som tur var, smaken verkade bra med tyvärr inte konsistensen. Sen gjorde vi ett smaktest med förbundna ögon och hörlurar med rolig musik i. Haha Jag satte 4 / 5 och fick en delad ledning men till sist trillade jag ned till 5 plats men är väldigt nöjd ändå!

Grattis till Soraya som vann! Och Grattis till alla andra duktiga deltagare , Kristin (TheChocolateBox.se), Jessica och Lisa (sockerrus.se)! Det var kul att träffa er alla, ni var super duktiga!