En härlig bananglass som passar för alla åldrar! Enkelt att göra och självklart är det valbart hur man själv vill ha bitarna i glassen. 

[Ingredienser]

Gör såhär: 

Vispa grädden hårt.

Vispa ihop äggula och florsocker hårt.

Blanda i de skivade bananerna i äggulesmeten och vänd sedan ner äggulesmeten i den vispade grädden.

Mosa bananbitarna lite försiktigt. Om du inte vill ha bitar av banan i glassen så mixa bananerna tillsammans med äggulan och blanda sedan i grädden. 

Rör om och blanda allt väl och häll sedan i en plastbunke med lock och frys i ca 2 – 5 timmar.

Lätt som en plätt och super gott och funkar perfekt utan glassmaskin! 

 

Skedar finns att köpa HärGlassbägare finns att köpa Här

Följ LittleDessert via Facebook för att hålla koll på rabatter i webbshopen och andra spännande nyheter – http://www.facebook.com/LittleDessert