Här kommer min alldeles egna variant på Bruchetta, riktigt gott och något ni absolut ska testa. Vi åt detta som förrätt vilket var perfekt, en bit räcker per person. Mums!

[Ingredienser]

Gör såhär: (2 portioner)

Skiva tomaterna och lägg i en skål

Hacka persiljan och strö över tomaterna, blanda ihop med rapseed oljan. Blanda ned salt och pepper.

Pressa vitlöken och bred på brödet

Stek brödet i olivolja någon minut på varje sida

Lägg upp på en tallrik och lägg på tomatblandningen

Servera!

————————————————————————————–

In English:

Bruchetta (2 servings)

6 cherry tomatoes
1/2 tbsp parsley
1 tbsp rapeseed oil
4 tbsp olive oil
1 clove of garlic
Salt and pepper

Slice the tomatoes and place in a bowl

Chop the parsley and sprinkle over the tomatoes, mix together with Rapseed oil. Mix in salt and pepper.

Squeeze the garlic and spread on bread

Fry the bread in olive oil for a minute on each side

Add up on a plate and add the tomato mixture

Serve!