Hej på er, jag måste bara tipsa er om ett super mumsigt bubbel! Som även gör en god sak för världen. Perfekt som en härlig välkomstdrink eller till en vegetarisk middag, passar såklart även fisk med mera, smaken är som baken! Vissa dricker ju sånt här gott bubbel till precis allt så testa gärna!

Miss Inga, eller Martin Johansson, som han heter till vardags, är en av Sveriges mest ikoniska dragqueens. I över 25 år har han showat och underhållit – i vått och torrt och ibland under hot, med fara för sitt eget liv – som sitt glamourösa och kaxiga alter ego. Nu tar han över stafettpinnen från Camilla Thulin, vars klänning han bär på bilden, och står för designen för sommarens limiterade upplaga av den prisbelönta cavan True Colours.

  • För varje såld flaska av True Colours går en krona till Regnbågsfonden, som gör ett otroligt viktigt jobb med att hjälpa utsatta HBTQ-personer. Ofta i länder som inte kommit lika långt som Sverige, säger Martin.

Sedan lanseringen 2017 har försäljningen av True Colours Cava genererat totalt 2,3 MSEK till Regnbågsfonden. Martin/Miss Inga berättar att han blev djupt hedrad och mycket glad av att få frågan om han ville designa årets True Colours-flaska och att inspirationen flödade.

True Colours är en högkvalitativ cava som belönats med bronspris i Decanter Competition, ett av vinvärldens mest prestigefyllda priser.

  • Ytan är viktig men innehållet räknas så klart också. True Colours är en supergod cava som jag gärna fyller mitt eget glas med. I sommar kommer jag göra som många andra och dricka bubbel på min balkong. Naturligtvis iklädd någon snygg trasa och stilettklackar!

True Colours Cava har en medelstor doft med inslag av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet. Moussen är behaglig och smaken är torr med trevliga inslag av citrus, mineral, nötter och röda äpplen.

True Colours Cava finns i Systembolagets ordinarie sortiment.

Produktinformation:

True Colours Cava

Artikelnr: 78045

Pris: 99 kr

Volym: 750 ml

Ursprung: Spanien, Penedès, DO Cava

Alkoholhalt: 12%

Tips: 

Frys in blommor i isbitarna, det blir så fint! Använd gärna ätbara blommor och blad så att de kan ingå i en super snygg drink och ätas upp lätt som en plätt! Det är snygg med myntablad i isbitarna och även gott! Annars har jag valt ätbara penséer och timjan som blommar för fullt.