Välkommen till årets sekelskiftsvilla i pepparkaka med många fönster för det perfekta ljusinsläppet. Två våningar och två öppna spisar finns i denna villa i stil från tidigt 1900-tal. 

[ Läs mer hos Länsfastigheter i Skövde ]

”Pepparkakshus för välgörande ändamål!
I år har vi valt att ge många möjlighet att hjälpa oss att ge barn lite extra juleglans. Vi kör en liten TÄVLING!

Ni som vill vara med för att vinna vårt sekelskifteshus i äkta pepparkaka skänker ett bidrag till Sällskapet Jultomtarna genom att swicha valfritt belopp, dock minst 25 kr för att delta i tävlingen, till vårt swich nr 123 67 17 201. När du swishar skriver du svaret på frågan under meddelande. Sen är det bara att hoppas på vinst. Lycka till!

Tävlingsfrågan: Nämn en krydda som finns i ett klassiskt pepparkaksrecept.

Ni som inte vinner kan ändå känna lyckan av att ha spridit julglädje till ett barn. Vi skänker hela beloppet vi får in på vårt speciella swishnummer direkt till Sällskapet Jultomtarna!

Tävlingen avslutas den 20 december och då meddelar vi vinnaren via mobil och lägger även ut namnet på vår facebooksida och instagram.”

617fe395-5152-4991-a06e-86aa23092f262e0b0309-f28b-4cea-bd0c-d063a86cd708

På kvällen lyser husets insida upp av ett lila sken. Öppna dörren och stick in handen för att klicka på ljusslingans av och på knapp, en enkel men perfekt elinstallation. Det ingår även en  Välskottad tomt med lagom mycket snö för julstämningen.

0cf7b08d-cbdd-47b3-ad21-87b3713bb9e4

Syftet med tävlingen är inte bara att sprida julefrid utan vi vill samtidigt bidra till att ge fler barn chans till en rikare jul. Hela det insamlade beloppet skänks oavkortat till Sällskapet Jultomtarna.

JULTOMTARNA IDAG

Trots att vi lever i ett rikt land finns det fortfarande barn och ungdomar som lever under knappa förhållanden, så Jultomtarna behövs lika mycket idag som när sällskapet bildades. Inför julen 2016 siktar vi på att bidra med i genomsnitt 1800 kr vardera till runt 300 behövande barn.

Verksamheten bedrivs i stiftelseform helt utan vinstintressen. De enda kostnader vi har är den årliga annonseringen av ansökningsuppgifter allt annat, som insamlingsannonser, hemsida, lokaler och så vidare står våra sponsorer för. Styrelsen arbetar helt ideellt och svarar själva för alla kostnader som transporter, fikabröd och så vidare allt för att se till att insamlade medel och avkastningen på stiftelsens kapital ska kunna gå oavkortat till barnen som behöver vår hjälp.

Alla har rätt till en riktigt god jul!