Nu hade jag tänkt dela med mig av några goda recept på hur man gör innehållet i bullarna, som tex massan för kanelbullar. Här nedan kommer jag med några exempel och ni får gärna komma på egna blandningar och göra precis hur ni vill.

Du kan använda dig av antingen smör eller mandelmassa som du sedan smaksätter, det går även jätte bra att använda lite av varje. Istället för att använda tex vaniljsocker kan man använda några droppar smaksättning till vanilj istället.

– Exempel på kanelbulle massa:

50g smör, 50g mandelmassa, 3msk socker och 1msk kanel. (Blandas till en massa så den lätt kan bredas ut på degen).

– Exempel på vanilj massa:

100g mandelmassa, 3msk vaniljsocker och 1 msk socker.(Blandas till en massa så den lätt kan bredas ut på degen).

– Exempel på pistage massa:

25g smör, 75g mandelmassa, 3msk socker och några droppar pistage smaksättning (essens). Det går även bra att använda hackade pistage nötter i blandningen istället för en smaksättning.(Blandas till en massa så den lätt kan bredas ut på degen).

Jag hoppas ni förstår lite mer om innehållet i bullarna nu och att jag har givit er lite mer inspiration om vad ni kan fylla era bullar med, alla smaker skulle vara spännande att testa!