God morgon – innan jag startar dagen blir det alltid en kopp te eller kaffe. Hinner jag inte med det blir det självklart att sätta igång bryggaren på jobbet, eller ta vägen förbi Espresso house. Inget är härligare än en kopp med varm dryck att vakna tillsammans med. Fick jag välja skulle jag helst välja drycken om jag fick välja mellan dryck eller frukost(ätbart) på morognkvisten.

Eller vad säger ni? 

coffe2 coffe1

—-

Translated: Good morning – before I start the day there is always a cup of tea or coffee. If I have no time in the morning, I start the coffee maker at work, or stop by Espresso House. Nothing is more wonderful than a cup of hot drink to wake up with. If i had to choose I would rather choose the drink if I had to choose between drink or breakfast (edible) on the morning.

Or what do you say?