Det är några som önskar att jag vore lite mer privat här i bloggen och det ska jag absolut försöka med. Istället för att bara håva ur mig recept så kanske jag kan berätta lite vad jag gör eller blogga när det händer nått kul. Och nu har det faktiskt hänt nått kul! För ungefär ett halvår sedan fick jag en förfrågning om jag kunde göra några recept till en ny produkt, och självklart kan jag göra det! Nu lanseras nyheten WaffleStix Maker där jag har varit med och tagit fram recept, serveringsförslag och bilder till en folder som medföljer produkten. Två av bilderna hamnade även på kartongen, hur snyggt blev inte det? 

Så det är väl det jag håller på med under de flesta timmar. Jag skriver även ett gäng recept till en lokal tidning (Äntligen) som kommer ut i Skaraborg, någon som bor här och läser tidningen? ;D 

Resultatet ser ni här:

Glöm inte att Tävla om en WaffleStix Maker Här!  Tävlingen avslutas idag (tisdag) kl 18.00! 

Eller köp en WaffleStix Maker inför våffeldagen den 25 mars!