Nu har jag gjort cake pops (Klubbor av kakdeg) med mina nya snygga sugrör, har gjort en egen liten kombination av choklad muffin och punsch som helt klart blev lyckad.

Gör såhär:

[Ingredienser]

Smula sönder muffinsen i en skål, tillsätt smör och blanda väl,  blanda i sockret och punschen och rör tills smulorna blivit en deg. Jag är osäker på hur mycket muffins jag använde men om vi använder 200g så kanske det kan behövas mer smör, tillsätt då lite i taget för att se när det börjar klumpa sig.

Rulla små bollar av degen och tryck i bollarna. Ställ inte in bollarna i kylen eftersom chokladen blir förstörd av kylan när klubborna väl ska doppas. Ifall du måste ha bollarna i kylen ta ut bollarna ca 10 min innan du skall doppa dom.

Smält ca 100g choklad över vattenbad och doppa klubborna i. Låt stelna på bakplåtspapper. Jag doppade klubborna två gånger för att få en jämn vit färg.

Självklart går det bra att ta bort punschen och tillsätta en liten extra klick med smör om dessa skall serveras till barn eller om du inte gillar det.