Bara sådär så har vi lyxat till det med en riktigt grym champagne, vår favorit! Så jag tänkte tipsa er om både en riktigt god champagne och en riktigt bra champagnekylare. Perfekt till en eller flera flaskor, både vin som öl och cider! Det roliga med kylaren är att man kan skriva med krita på den! Ett roligt personligt meddelande! Och själv kom jag inte på något bättre än Skål!.. Antar att ni har mer fantasi än så! haha 

Champagnekylare 

Magisso® Self-Cooling Champagnekylare håller dina champagne- & vinflaskor kalla, långt in på natten. Det enda du behöver göra för att starta kyleffekten är att skölja champagnehinken i 1-2 minuter under iskallt vatten. Champagnehinken är gjord i livsmedelsklassad keramik & rymmer enkelt en Magnumflaska (150 cl). Materialet möjliggör även att du kan skriva på champagnehinken med krita, för att ge serveringen en personlig touch. 

[ Champagnekylare från Kitchentime.se / 1229kr ]

skarmavbild-2016-09-26-kl-14-57-38skal

Charles Mignon 

Torr, utvecklad smak med inslag av rostat bröd, gula plommon, nougat och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif, eller till rätter av fisk och skaldjur. Alkoholhalt – 12 %. Färg – Gul. Doft: Brödig doft med inslag av gula äpplen, nötter, rökig mineral och apelsin. Förslitning – Naturkork. Pris: 189 kr. 

[ Läs mer på Systembolaget.se ]