Jag gjorde en riktigt god cheesecake men jag gillar faktiskt bäst när dom är frysta. Jag serverade med jordgubbar och chokladsås, gott gott! Jag valde att blanda i lite sylt i fyllningen, ca 4 matskedar för att det skulle bli lite extra smak, funkade super bra!

Gör såhär:

[Ingredienser]

Börja med att blanda digestivesmulor med smöret. Tryck ut digestiven i en form, fyll bara botten med smulorna.

Grädda bottnen i ugnen i 175 grader i ca 10 minuter.

Rör ihop philadelphiaosten med sockret och vaniljsockret en bunke. Blanda ner vetemjölet och rör till en slät smet.

Rör ner äggen – ett i taget – så att de blandas ut ordentligt i smeten.

Häll i formen med smulbotten. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 45-50 minuter. Kakan kommer att verka mjuk men den stelnar när den svalnar.

Chokladsås