Det bästa macarons receptet jag har testat!
Gör såhär:
50g mandelmjöl
55g äggvita
2msk socker
90g florsocker
10g choklad florsocker
10g vaniljsocker
Skålla och mal mandeln om du inte använder dig av färdigt mandelmjöl. Sila noga så att stora bitar försvinner. Blanda florsocker och chokladflorsocker med mandelmjölet och vaniljsockret.
Vispa äggvitan med elvisp, när äggvitan börjar skumma så tillsätter du sockret, lite i taget. Vispa tills det blivit en tjock och fast maräng.
Blanda försiktigt ihop mandelmjöls blandningen och marängen. Smeten skall vara ganska lös, det ska bli en slät yta när du spitsar ut smeten på ett bakplåtspapper.
Spritsa ut att smet på bakplåtspapper och låt stå och vila i ca 30 – 40 minuter.
Grädda i 150 grader i ca 15 minuter.
Bred fyllning på en macaron undersida och sätt ihop det men en annan.
sv: Din sida är verkligen bra så:D
kram
Vad fina de ser ut! Mums för chokladmacarons, det är den bästa sorten =D
Hur lyckas du få dem så otroligt fina? :O Det som ska vara så svårt (har jag hört).
Vad fina de är.
Så fina de är!! 🙂
/ Jenny
vilken fyllning har du i dom? dom ser så goda ut att jag måste testa !
Hej! I dessa marcarons har jag hallonsylt i, en riktigt god kombination och en enkel fyllning!