En god, chokladig och mastig tårta!  5 – 8 bitar skulle tippa på att detta receptet blir. Jag delade tårtan i 8 bitar, vi var 5 personer och det blev 3 bitar över, bitarna var ganska små men riktigt mastiga så det är svårt att orka med en mega bit! Men god var den verkligen! 

[Ingredienser]

Gör såhär: 

Botten: 

Sätt ugnen på 175 grader. Hacka mandeln fint eller mixa.

Blanda därefter i det övriga ingredienserna och blanda om jämt.

Häll över i en springform (15 cm i diameters form) och grädda i ugnen i 15 minuter. Låt svalna.

Chokladkrämen: 

Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädden och låt koka upp.

Tag av kastrullen från värmen och tillsätt chokladen i bitar.

Rör om till en slät smet.

Häll över smeten över den avsvalnade mandelbottnen och ställ in i frysen  över natten.

Servera dagen efter!