Vårblommor! Äntligen har jag fått mina fina blomsterfrön, inte för att jag kan plantera ut dom just nu.. men känslan att jag snart får göra det tar överhand. I samarbete med Odla.se vill jag passa på att tipsa er om att det just nu pågår en super kampanj – upp till 30% rabatt på fröer som sås nu till våren! Kika in här! 

Micro odling! Har ni sett va mycket det finns om den typen av odling? Det är riktigt effektivt och bra för miljön, har ni testat? Helt egen sallad på bara någon vecka eller två, hur bra? Läs mer om micro odling och shoppa loss med super bra kampanjer hos Odla.se – kampanjerna gäller till den 31/1 – 2021. 

Självklart ska ni få se ett gäng efter bilder också när blommorna börjar kika fram och när det är dags att södra från min micro odling! Håll utkik! Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Odla.se om det var någon som missade det.