Jag är gravid igen!

Det är säkert några av er där ute som undrar hur det går för oss när vi delade med oss av vårt missfall i början av året. Det har varit jobbigt, inte fysiskt utan psykiskt. Jag tänkte dela med mig lite vad som händer och sker just nu. Japp jag är äntligen gravid igen, och jag är fortfarande dunder nervös att något ska gå fel. Jag trodde att jag kunde slappna av efter vackra ultraljudsbilder i vecka 15.. men nänänä det gick inte. Nu är jag i vecka 21 och kanske kan slappna av lite efter RUL, allt såg fint ut! Som de ser ut nu kommer det en lite tjej till oss 28 Mars, underbara vår! 

Det här med att vara gravid. 

Jag älskar att vara gravid men… Tankarna flyger runt i alla möjliga vändningar, hit och dit. Det är glatt, det är läskigt, det är spännande och kul. Men jag är verkligen livrädd. Livrädd att det inte ska gå bra den här gången heller. Det är min tredje graviditet i livet, efter ett missfall i ca v 12 och ett i v 14, så jag kan verkligen inte slappna av, gör man det någon gång under graviditeten? 

Är det våran tur nu? Det har varit psykiskt jobbigt att se alla underbara gravida vänner, bekanta och alla på stan. Jag har haft den känslan att det går så lätt för alla, att det bara är vi som haft otur och får kämpa hur länge som helst. Det har tagit oss ett år att få till en nu kanske lyckad graviditet från att vi började försöka bli gravida.

För er som vill följa med på vår resa har jag gjort en ny kategori här i bloggen, Graviditet & Barn! Jag hoppas att ni vill hänga på, stöttas och inspireras.


Babbasan1 Mamabox1

Jag har redan nu beställt alla dessa gratisboxar man får från olika apotek och företag så jag bunkrar upp allt vad jag har med bra att ha grejer. Jag har även testat en Mammabox – Gravidboxen med massa smått och gott att unna sig själv. Super kul!  Är ni fler där ute som är gravida? Känns som att det kommer en mega babyboom 2018! Dags att försöka få tag på barnvagn innan dom tar slut! haha 

Kram kram