Ja, det här med maskiner, och riktigt tuffa maskiner dessutom! 

Jag har några funderingar, det känns som att alla dricker kaffe nuförtiden och att det knappt finns några te-drickare kvar. Själv dricker jag lite både och, alla sorters te och kaffe med mjölk. Skulle det inte då vara idealiskt att ha en kaffemaskin som både gör kaffe och kokar vatten? Jag tycker också att det är kul att testa olika smaker av kaffe, sådär som nespresso kapslar ni vet? Jättekul och lyxigt att ta någon ny sort varje dag!

Jag har blivit inbjuden på några press visningar för nespresso men har tyvärr aldrig haft vägarna förbi just då. Jag har testat några kapslar med kaffe i affärer och tycker faktiskt att det är helt okej. Är det någon av er som har en nespresso kaffemaskin? Dom känns ganska lyxiga så jag funderar på ifall jag skulle önska mig en sådan? Man måste ju faktiskt ha en sån här mastig maskin på ett café eller på kontoret. Tyvärr är det ju bara jag på mitt lilla kontor men om jag fick sällskap av en kaffemaskin kanske det skulle bli ännu roligare att jobba?
Just nu har vi bara en tråkig vanlig gammal kaffebryggare med filter och en vattenkokare, riktigt tråkigt och inte alls så snyggt som det borde! Ja, jag får helt enkelt önska mig en snygg kaffemaskin!
Punkt slut.