[ Drink innan middagen ]

Här kommer ännu mer smått och gott  från Sankt Jörgen Park, haha märks det att vi trivdes eller? Det blev så många bilder så nu bombar jag helt enkelt ut att i bloggen. Hoppas att ni blir lite sugna själva på att ha en sån här lyxig helg som vi. Vi har faktiskt varit dåliga på att göra något för oss själva och bara njuta. Sist vi hittade på något lyx var nog vår resa till Thailand för sisodär 5 år sen.. dags med något nytt va? 

IMG_0102drinkmys

Här tar vi en varsin drink i hotell baren innan middagen. Riktigt mysigt! Jag kunde ha suttit där flera timmar. På bilden ovan ser ni även vår härliga utsikt över Göteborg från rummet. 

[ Frukost ]

frukost1

Jag är inte sådär super mycket för frukost som mitt resesällskap Henrik är. Som ni ser på dessa bilder. Men man kunde ju grädda sin egen mega våffla och toppa med super mycket nutella! Jag är helnöjd! 

frukost2

Och Henrik smakade på allt annat.. och han är också helnöjd! 

[ Sparitual ]

Innan vi drog oss hemåt hade vi även en inbokad sparitual. Det finns flera stycken och välja på. Man får massa härliga produkter, introduktion och ett litet schema man kan gå efter beroende på vilken sparitual man har valt. Vi valde Energy där skillnader mellan varmt och kallt va i fokus och den som var mest energigivande. Det behövde vi. Henrik ville gärna hålla sig kvar i kallvattenpoolen medan jag satt med fötterna i bubbelbad. För oss kanske det inte riktigt blev en hel ritual men åh va härligt spa! Det finns även andra behandlingar så som massage med mera att boka också. Tyvärr blev det inga spa-bilder då det var fullt med folk när vi var där, dom kanske inte va så sugna på att vara med här. 

Läs mer om Sankt Jörgens olika Sparitualer här!