Ja, varför inte göra dubbla cake pops när man ändå håller på? Jag tycker att det blir mycket snyggare i alla fall och roligare. Dekorera med strössel, färger eller annat kul, det går att göra dom hur snygga som helst och det är bara fantasin som sätter stopp. 

Choklad cake pops recept till C3 cake pop maker’n! 

Ingredienser: 

75 g mjukt smör

0,75 dl socker

0,5 dl kakao

2,5 dl mjöl

1 tsk bakpulver

1 dl mjölk

1 ägg

2 tsk vaniljsocker

Gör såhär: Vispa ihop smör och socker poröst. Vispa sedan ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Klicka ut smeten i den uppvärmda cake pop maskinen (ca 1 matsked till varje boll). Grädda sedan i ca 4 – 4.30 minuter. Låt bollarna svalna, stick i en klubbpinne och doppa sedan i choklad.

Smält vit choklad och doppa cake popsen i, låt stelna och ringla över lite choklad till över popsen. Jag valde att pudra på lite extra vaniljpulver över chokladen innan servering.

Köp dom snygga klubbpinnarna/sugrören Här!

————-

In english: Chocolate cake pop recipe to C3 cake pop maker’n!

Ingredients:

75g soft butter

0.75 dl sugar

0.5 dl of cocoa

2.5 dl flour

1 tsp baking powder

1 dl milk

1 egg

2 tsp vanilla

Do like this: Beat together butter and sugar until frothy. Whisk then the rest of the ingredients into a smooth batter. Click the batter into the heated cake pop machine (about 1 tablespoon for each ball). Bake for about 4 – 4.30 minutes. Let the balls cool, stick in a club stick and then dip in chocolate. I painted my cake pops with edible paint using a brush.

Melt the white chocolate and dip the cake popsen in, let it set and drizzle some chocolate over popsen. I chose to powder in a little extra vanilla powder over the chocolate before serving.