Ni som fortfarande har någon gammal kolasås från Ica där hemma i skåpet, släng den och köp det här istället. Det är så gott att du kan äta det som det är. Den här dulce de lechen har en riktigt härlig kolasmak och är redo att ätas. Ät som det är, servera med glass som en härlig kolasås. Bred på dina våfflor, pannkakor, bakverk.. vad som helst! Mmmmm va gott!

För er som missat vad Dulce de leche är för något, här kommer en liten beskrivning från Pampas Deli: ”Dulche de Leche är en gammal och väldigt älskad tradition i Argentina och Uruguay. Detta utsökta livsmedel, som beskrivas som en deliciös och ljuvlig mjölkbaserad kräm med mild och härlig kolasmak, är så oerhört populärt att det närmast kan betraktas som en nationalsymbol. Vår Dulce de Leche är tillverkad av den färskaste mjölken (77%) från Pampas och är rik på näringsämnen. Vår mjölk är fri från antibiotiker. Ett litet råd till er alla, nästa gång ni träffar någon från Argentina – säg bara Dulce de Leche och vi lovar att han eller hon kommer ge dig ett stort leende och antagligen drömma sig bort för en stund!”

 

dulceno1 dulceno2

Ovan ser ni ett litet serveringsförslag, vaniljglass med en klick dulce de leche från Pampas Deli och lite hemmagjord jordgubbssås. Mums! 

In och beställa hem ett gäng burkar och fyll alla skåp med Dulce de leche från Pampas Deli! Det är den absolut godaste dulcen som finns! Jag måste nog klicka hem sisodär 100 burkar till..