Det finns så mycket härligt att erbjuda nu under sommaren, även hösten när det gäller egen producerat. Jag längtar bara mer och mer ut på landet till en egen liten gård med höns och stora härliga odlingar. Just nu har jag en djungel på balkongen med jordgubbar, tomat, ruccola, chili, basilika, sockerärtor, kryddväxter, någon mystisk paprika växt och blommor.  Eftersom balkongen är inglasad växer det så det knakar!

Fick sådana härliga ägg från min svärmor, köpta i närheten – underbara att baka med. Hoppas även på att snart få en burk med hennes egen slungade honung också!

Åh vet ni? Min sambo har hittat dom första kantarellerna, super fina och jätte goda. Vi gjorde en varsin kantarellsmörgås, det måste vara något av det godaste jag vet! Visste ni att min Märta mops kan söka efter kantareller? Det är kanske inte så vanligt att man tränar sin mops i sök men det funkar! Vi kör nog tryffel nästa 😉

Jag får lite extra inspiration av härliga råvaror, det blir faktiskt mycket godare med egen producerat, jag tror att mina tomater och mina chilisar kommer bli dom godaste av de alla! Funderar faktiskt på att åka till Öland i höst på skördefest, det skulle vara kul och tänk vad mycket gott jag skulle få med mig hem!