Hej på er! 

En månad av såå mycket utveckling. Stoppa tiden tack! 

Det går så snabbt, Elsa är redan 7 månader! Jag tycker att tiden har varit såå händelserik nu mellan 6 och 7 månader. Bara dom där 4 veckorna. Hon har fått två små tänder, kan sitta helt själv och har börjat hasa sig fram med hjälp av armarna. Ibland känns det som att hon är ganska nöjd med att kunna hasa och tänker skita i att krypa och börja gå istället. Hon säger även mamma lite då och då men jag tror inte riktigt att hon vet vad hon menar.. men jag hoppas att det kommer snart!! Det blir spännande att se! Vad händer nu? 

Jag känner att slutet är här, jag kommer inte kunna sitta ifred med morgonkaffet längre medan Elsa och Märta myset i babygymmet. Nepp, inget sånt mer. Medan jag gjorde kaffe hasade sig Elsa till närmaste sladd i vardagsrummet, en riktigt mumsig laddsladd till datorn.. mums sa Elsa och fyy sa mamma. Från och med nu ska det säkras här hemma och mamma får ha stenkoll heeeela tiden! 

Elsa7man1 Elsa7man2 elsa7man3


Njut av varje dag!