Elsa Linnéa Aurora

En lyckad dag med fint väder och glada gäster. Vi serverade tre sorters smörgåstårta och prinsesstårtor med blåbär, super gott! Jag han tyvärr inte baka själv, det får bli nästa gång istället. Men nu är vår lilla prinsessa äntligen döpt, Elsa Linnéa Aurora Lindberg. Lindberg heter hon efter mig och får heta det tills Henrik får tummen ur och friar. Vi har det som en liten muta lixom.. haha. I samarbete med MyPerfectDay.se  så har vi serverat och dekorerat allt i rosa till vår lilla prinsessa som säkert kommer hata rosa efter allt rosa hon får, men sålänge mammsen får bestämma så..! 

DopDekor7DopDekor2 DopDekor6

Till maten hade vi rosa bestick, tallrikar, servetter och muggar i en härlig ljusrosa mix med olika mönster. Till desserten valde jag att ha kollektionen Pink confetti, det är ju bara för sött! Temat på dopet var rosa, guld och vitt, men det kanske syns ganska tydligt? Jag dukade bordet med vitt engångspapper och la över en rosa löpare och över den en genomskinlig löpare med guldprickar, det blev super fint. 

DopDekor1 DopDekor4

Enkelt pyssel tips: Vaserna har jag sprayat med guldfärg och köpt en liten bukett på ica som jag delat upp på tre. Ett kul pyssel-tips som inte alls behöver vara så dyrt. Jag fyndade vaserna och hittade en gulfärg här hemma i mina gömmor. Buketten var på rea efter studenten, typ 100-150kr allt som allt för tre vaser och färska blommor. Det är alltid fint att ställa fram färska blommor. Älskar det! 

DopDekor5

Ha en fortsatt härlig dag!