Hej på er!

Vi har tidigare lagt upp en kul nyhet på Facebook och Instagram men jag tror att många av er endast läser bloggen. Kanske till och med bara recepten, men efter önskemål delar jag med mig lite av mig och min familj också. Så här kommer den roliga nyheten, vår älskade Elsa ska få en lillasyster i september! Det ska bli så spännande, läskigt och kul! Nu har vi kommit halvväg in i nästa graviditet och den lilla busen är beräknad efter flytt och Elsas inskolning på dagis, men eftersom Elsa kom 1 månad förtidigt så är jag ganska säker på att denna bus kommer mitt i alltihopa! haha. 

Om några veckor ska jag dela med mig av ett spännande samarbete också, det är något som passar barnfamiljer! Så det måste ni absolut hålla utkik efter, det är ett super sött märke som har både det ena och det andra. 

Och självklart kommer det massa nya recept också så kika in lite då och då, jag försöker lägga upp minst ett nytt recept i veckan! Vill ni ha extra recept tips så delar jag ännu mer på Facebook – LittleDessert . Ni och följ så ni inte missar något recept tips eller nyheter och även erbjudanden! 

Lillasyster1 minime1 Minime2 Minime3


Kraam på er!