En härlig glass utan så mycket sötma som vanlig glass och en härlig salt smak med jordnötterna. En glass helt i min smak!

[Ingredienser]

Gör såhär:

Vispa grädden tjock och fluffig i en skål

Blanda de övriga ingredienser i en annan skål och rör ihop till en slät smet

Vänd ned lite av grädden i äggsmeten, vänd sedan ned resten försiktigt så att grädden inte tappar sin konsistens

Frys i ca 3 – 5 timmar

Servera och njut!

 

Glassen är toppad med en sked smält choklad och ett fryst körsbär, underbart!

    

In english: Peanut butter ice cream 

2,5 dl cream
2 egg yolks
1 tbsp icing sugar
1 milliliter real vanilla powder
1 dl peanut butter

Proceed as follows:

Whip the cream until its thick and fluffy in a bowl

Mix the remaining ingredients in another bowl and mix to a smooth paste

Turning down a bit of the cream into the egg mixture, then turn down the rest gently so the cream does not lose its texture

Freeze for about 3 – 5 hours

Serve and enjoy!