En härlig glass utan så mycket sötma som vanlig glass och en härlig salt smak med jordnötterna. En glass helt i min smak!
Gör såhär:
Vispa grädden tjock och fluffig i en skål
Blanda de övriga ingredienser i en annan skål och rör ihop till en slät smet
Vänd ned lite av grädden i äggsmeten, vänd sedan ned resten försiktigt så att grädden inte tappar sin konsistens
Frys i ca 3 – 5 timmar
Servera och njut!
Glassen är toppad med en sked smält choklad och ett fryst körsbär, underbart!
In english: Peanut butter ice cream
2,5 dl cream
2 egg yolks
1 tbsp icing sugar
1 milliliter real vanilla powder
1 dl peanut butter
Proceed as follows:
Whip the cream until its thick and fluffy in a bowl
Mix the remaining ingredients in another bowl and mix to a smooth paste
Turning down a bit of the cream into the egg mixture, then turn down the rest gently so the cream does not lose its texture
Freeze for about 3 – 5 hours
Serve and enjoy!
Lämna en kommentar