Nu är det snart nytt år och här kommer ett enkelt litet tips på en nyårsdessert. En enkel sådan också! Det går att varva allt man tycker om i snygga glas, jag har varvat digestive kex, kokad kondenserad mjölk, vaniljkräm och toppat med vispad grädde. Det går bra att smaksätta grädden med vad man vill (kanske hallonsylt, kaffe, kakao?). Och varför inte smula ner några pepparkakor, chocolate chip cookies eller dina favoritkakor som finns hemma! Alltså en lite – man tager det man haver dessert som blir riktigt nyårsfin!
Åh, så gott och lyxigt! Gott Nytt År!
Ser riktigt smarrigt ut, gott nytt år!
Åhhh vad mycket gott det finns här på din sida. Får hamna på ”favoriter”. Jag har aldrig gjort något med kondenserad mjölk så det jag undrar är. kan man förbereda detta innan och sen ha i kylen ett par timmar.
Med vänlig hälsning Pia
Hej! Va roligt att höra, hoppas du kommer trivas här bland alla mina recept 🙂 Absolut, det går bra att förbereda kondenserad mjölk flera dagar i förväg och förvara i kylen. Jag brukar koka en burk och ha till något recept och spara resten i kylen, funkar super 🙂 Förbered minst några timmar innan så den hinner svalna, om det behövs såklart!
/ Jennifer