Och nu är jag igång med julbakat! Är ni? Jag kan verkligen inte låta bli.. I för sig behöver detta inte vara ett julbak heller, polkagris och choklad äter vi faktiskt året runt, men jag tyckte att combon lixom passade bra in på jultemat!

[Ingredienser]

Gör såhär: 

Smält chokladen i en skål, fungerar bra i mikron.

Hacka en liten del av en polkagrisstånd eller karameller med polkagrissmak.

Blanda i lite i chokladen och spara lite till dekoration.

Häll ut chokladen på en tallrik täckt med plastfolie eller smörpapper. Bred ut chokladen till en jämn fyrkant i lagom tjocklek.

Strö över resterande polkagris och ställ i kylen för att stelna. Skär upp i bitar och servera!

 

 

In english: Easy chocolate candy! 

100g white chocolate
About 20 g of peppermint candy

Proceed as follows:

Melt the chocolate in a bowl, works well in the microwave.

Chop a small part of a candy cane stalls or candies with peppermint flavor.

Mix in with  chocolate and save some for decoration.

Pour the chocolate on a plate covered with plastic wrap or waxed paper. Spread the chocolate into an even square in the right thickness.

Sprinkle with remaining candy cane and place in the fridge to solidify.

Cut into pieces and serve!