Fryst cheesecake med kondenserad mjölk

En härligt svalkande cheesecake med jordgubbar och en lätt smak av fräsch citron. Det går jättebra att dubbla receptet och eftersom botten lätt kan frysa fast i formen så är det enklare att göra den här cheesecaken i portionsformar, små pajformar eller snygga muffinsformar.  Ingredienser: Botten 75 g Digistivekex 25 g smält smör Cheesecake [...]

Av |2020-06-28T13:23:38+02:00juli 21st, 2019|Baka & Fika, Dulce de leche, Paj|1 kommentar

AmericanCheeseCake

Nu när vi ändå är inne på en Amerikansk vecka så kan vi ju fortsätta med de också.. Jag har nu testat ett nytt amerikanskt recept på cheesecake som jag har översatt och testat. Det som dom i USA brukar använda mest i sina bakverk som inte vi använder är ägg. Jag har inte bakat [...]

Av |2020-07-11T17:04:31+02:00september 9th, 2010|Baka & Fika|7 kommentarer