Jag har tidigare inte bloggar sådär super mycket om inredning men jag har nu startat en ny kategori – Ge bort & Pyssel. I den nya kategorin delar jag med mig av lite roligt kalas pyssel, bak-pyssel och goda ge bort grejer. Både enkelt och roligt! Inom kategorin kommer jag även dela med mig av en del inredning, tips och trix när det gäller kök och bak! 

Vad skulle ni vilja se lite extra av i de nya kategorin? Köks/inrednings tips? Pyssel? Ge-bort tips eller något helt annat? Berätta, Berätta!

Jag och min sambo har för ett tag sedan köpt oss en lägenhet som jag nämnt i tidigare inlägg, vi har bott i vår nya lägenhet ett år nu. Lägenheten behövde en riktig renovering och vi har lagt nytt golv i hela lägenheten utom i köket. Vi har målat hela lägenheten, utom köket. Så ja, det är verkligen dags för köket nu. Tyvärr kostar det lite med ett helt nytt kök, precis allt skulle verkligen behöva bytas. Våra köksluckor är lixom… facebook blåa.. kan ni tänka er? Men i alla fall, det är jättekul med kök, i alla fall för mig som bor i köket. Och nu kanske ni förstår varför jag inte har sådär super många bilder på mitt kök. 

Ser ni det här köket? Skulle absolut inte sitta helt fel. Jag har alltid önskat mig ett stort och luftigt kök där jag kan baka medan min sambo lagar mat. Eftersom vi båda lever i köket är det ett måste med ett stort kök i vårt hushåll!

Här kommer några snygga köks-tips:

 

Pasta-hållare och en Kom-ihåg tavla! För er som gillar pasta är det ju perfekt och snyggt att ha framme hela
tiden. Och en liten kom-ihåg tavla där det faktiskt är perfekt att skriva upp veckans matlista ett
shoppinglista. - Ett måste att ha i köket helt enkelt!

Kakeldekorationer och snygga kökshanddukar! Alla bilderna har jag lånat från zalando.se köksavdelning. Visste
ni att Zalando hade köksprodukter? Det visste inte jag! Bra priser, kika in! Kakeldekorer var ju super snygg,
om jag hade vitt kakel och ett snyggt vitt kök skulle dessa sitta så snyggt i köket! Ser ni dom snygga
kökshanddukarna då? Jag kanske är tråkig som gillar enfärgat men det är ju super snyggt både och egentligen.
------

Ja när vi ändå pratat om enfärgat så har Ikea mycket enfärgat och snyggt. Jag tycket att enfärgat är stilrent men alltid kul att ha något mönster på en liten grej för att göra det intressant i inredningen. När jag ändå håller på, här kommer liten Balkong snyggt också: (bilderna är från IKEA.se) Jag älskar att pyssla på balkongen och de mesta på vår balkong är köpt på Ikea. Jag kommer vid ett senare tillfälle lägga upp före och efter bilder på balkongfixet nu inför vår/sommaren. 

Snyggt för lite större balkonger. Får ni lite vår och sommarkänslor precis som jag när man sitter och kikar på lite balkong inspiration? Ibland önskar jag att jag hade en super mega jätte stor balkong! Eller en riktigt stor uteplats om jag bodde i villa. 

Hur ser det ut på era balkonger eller uteplatser? 

Vi har en inglasad, egentligen ganska stor balkong jämfört med de nybyggda mini-balkongerna. Så äntligen är det dags att börja göra snyggt och jag behöver verkligen åka en sväng till Ikea! Både köpa nytt till balkong, nytt till kök och nytt till mitt kontor/lager. Det blir att packa bilen full och göra vår snyggt.. Är ni också på gång såhär när våren kikar fram?