Nu tycker jag att det är dags för en liten frågestund. Ni får ställa vilka frågor ni vill(nästan). Om mig, om bakning, recept eller annat, det är bara er fantasi som sätter stopp. Du kanske har funderat på hur jäsning fungerar eller vad som är hemligheten med stora fluffiga muffins? Då är det bara ställa din fråga eller fundering. Ställ hur många frågor ni vill!
Fråga på!
Svaren på frågorna kommer upp inom kort!
Jag har alltid funderat på en sak. När man gör kladdkaka så i vissa recept står det att man ska vispa ägg och socker pösigt medans andra bara rör. Jag har aldrig lyckats få en perfekt kladdkaka även om jag följer dessa recept, vad är skillnaden med pösigt och rör?
Och hur får man ett bröd riktigt mumsigt och fluffigt?
Hej jag vill ha roliga tips på hur man kan dekorera bakverk och vad man kan använda till ex: sockerkakor, bakelser. tårtor mm för att de ska se lyxigt ut! Och kanske annorlunda smaker å fyllningar.
Hej!
´Vill först säga att du har en mycket bra och fin blogg!
Sen undrar jag om du har någon bra beskrivning /idé på hur man gör en marzipanfigur som ska likna en häst?
MVH Maja
Hej!
Hur får man en spröd och krispig yta på sitt hemmabakade bröd?
Åh jag älskar din blogg, himla mycket inspiration! Nu till frågan – hur gammal var du när du började baka/dekorera bakverk seriöst och hur gammal är du nu, alltså hur länge har du hållt på med det? Och hur/varför började du? ^^ tack! 🙂
Är det mode inom bakning? i såfall, vad är modernt nu?