Har du problem att lyckas med din fudge? Här kommer svaret!

1). För att få en riktigt härlig och ”fudgig” konsistens behöver du vispa upp smeten ganska mycket för att få in  mycket luft. Detta gör att smeten typ ”skär sig” och blir istället till en liiiite smuligare fudge än vanlig kola.

2). Blandar du även i chokladen när fudgen kokat klart får den också den konsistensen som vill liknas med fudge.

Här kommer mina 3 bästa recept på FUDGE: 

Nummer ETT: Valnöt & Pancake syrup Fudge!  >>Spana in Receptet<<

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 16.32.58

Nummer TVÅ: Jordnötsfudge! >>Spana in Receptet<<

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 16.33.22

Nummer TRE: Vit chokladfudgepralin med blåbär! >>Spana in Receptet<<

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 16.33.47

LYCKA TILL!