Glad alla hjärtans dag allesammans!

Idag bjuder jag er alla på en varsin semla, eller ja, jag önskar att jag kunde göra det i alla fall. Jag skulle ha färgat semlorna helt rosa, hur tufft skulle inte det vara? Dessa semlor bakade jag för några veckor sen, första för i år men eftersom det är ett tag kvar till semeldagen så blir det självklart fler! 

Recept på mina super semlor!

 

 

Translated:

Happy Valentine’s Day everyone!

Today I invite you all on an opposite ”Semla”, or., I wish I could do it anyway. I would have color my ”semla” completely pink, how lovely would that be? These ”Semlor” I baked a few weeks ago, the first ones for this year, but since it’s a while to go until the ”Semel day” it becomes more obvious!

Unfortunately I have no good translation for Semlor. The dough is the same as cinnamon buns and stuffed with almond paste mixed with milk and topped with whipped cream.

Recipe for my super ”Semlor”!