[ Recept i samarbete med Cafégo ] Det är fortfarande lite kyligt ute kan man säga och ibland behöver man lite extra värme, men ändå en söt dessert. Så varför inte en Dessert-kaffe-glass-drink? Allt i ett kan man kanske säga. Varmt, kallt och sött, det är ju inte många desserter som har så mycket i ett. Och gott är det också!
[Ingredienser]
4 koppar dubbel espresso, Cafégo espresso hela bönor
4 skopor glass
4 msk ljussirap
1/5 dl hackade valnötter
Kanel
Gör såhär: (4 portioner)
Mal bönorna och brygg espresso.
Häll upp en dubbel espresso och fördela de hackade valnötterna i fyra koppar.
Lägg i en skopa glass och toppa med några nypor kanel och 1 msk sirap per kopp.
Servera direkt!
TIPS: Servera gärna toppad med krossad pepparkaka!
Drick och njut!
Lämna en kommentar