Nu tänkte jag visa er hur ni själva kan göra vimplarna som jag använder som dekoration till mina dessertbord. Nu ska vi bli lite pyssliga här på bloggen tycker jag. Jätte enkelt att göra och super sött att ha som dekoration, välj färg efter kalas, högtid eller annat. 

Denna gula blir finfin till påsk, rosa servetter har jag använt till valentines dessert bordet och röda servetter till mitt jul dessertbord. Hihi, Hoppas ni blir pyssel inspirerade nu! Jag ska göra massa såna när jag fyller år i mina favorit färger.. tråkigt att jag fyller år under jul.. det finns bara rött! humf.

Gör såhär: 

1. Det som behövs är servetter i roliga färger, ett snöre, sax och tejp.

2. Mät ut en passande längd på snöret och klipp av. Tejpa fast snöret på mitten (rakt över) servetten.

3. Vik servetten på mitten över det fasttejpade snöret. Tag en liten tejpbit och tejpa fast spetsen längst ned så att servetten håller ihop helt och hållet.

4. Sen är det bara att fortsätta tejpa fast servetter tills snöret tar slut. Jag brukar ha ca 10 cm mellan varje servett, de brukar bli lagom.