I samarbete med både Leksands knäckebröd och Smakbox har jag fått hem många olika smaker av deras härliga knäcke. Även den nya smaken med Äpple och Kanel, den är hur god som helst. Jag har toppat den med endast färska jordgubbar. Ett tips är att ha lite Cream cheese också, det skulle passa perfekt!

Glöm inte bort rabattkoden LITTLEDESSERT hos smakbox!

Den som är nyfiken på Smakbox och vill prova en prenumeration, har chansen att upptäcka hela 26 produkter värde ca 620 kr! Ange koden LITTLEDESSERT och få 20% rabatt på 1:a boxen OCH ca 6 tidigare favoriter från Smakbox (som du redan fått prova) värda ca 160 kr.

Det kallar vi matkärlek!

Sill på knäckebröd!

En sillmacka kan man väl inte tacka nej till såhär års? Det är ju snart midsommar och allt kalasigt. Jag tycker att sill verkligen här sommaren till och att kombinera det med polkabeta, gräddfil och dill går ju bara sommar känslan allt starkare. Jag har gjort denna ljuvliga sillmacka på Leksands ekologiska knäcke, det är Såå gott! Håll utkik efter en ljusgrön förpackning så har ni hittat den! Men de är ju självklart lika gott att göra sillmacka på deras ljus eller mörkräddare knäcken! Ta din favorit helt enkelt, det finns ett knäckebröd för alla.

Självklart går det ju att använda något annat gott istället för beta, kanske gurka, sallad, potatis eller annat gott.