Gott Nytt år allesammans! Nu är det redan ett nytt år och jisses va snabbt det har gått! Jag tänkte dela med mig av några nyårsbilder från min nyårsafton som jag tillbringade hemma hos oss med min sambo Henriks familj. Vi har ju inte den största lägenhet men vi har fått in ett bord för 6 personer, perfekt! Jag hoppas att ni alla hade en super bra nyårsafton! 

Jag, Märta och glitteriga ballonger!

En liten present till alla gästerna och bordsplacering.

Fördrinken och förrätten.

Jag måste också passa på att tipsa om ett gott vin som vi serverade som fördrink! Cava – Freixenet Cordon Negro. Super gott och passar både bra till fördrinken och till förrätten.

Till förrätt serverades en räksoppa och en hummertoast med hemgjord majonäs och löjrom. Till varmrätt Blev det ugnstekt kyckling och  potatis och en härlig sweet chili sås. Och så min rätt, desserten – glass med vanillaburbon och choklad, en toppad med en chokladpralin med kaffe ganache och en chokladsås med smak av kaffe. Utöver detta serverades såklart lite tilltugg och godis.

Gott Nytt År, Hoppas att ni får ett underbart 2014!