En enkel och billig kontroll för dig som vill hålla koll på din hälsa via Medisera. Det är som en egen-remiss skulle jag kalla det. Jag valde att testa Hälsokontroll stor för att kolla upp det mesta. Hur enkelt som helst, beställ på nätet hur mycket du vill kolla upp och välj vart du vill ta blodproven. Allt skickas digitalt och du kan åka dit och ta dina tester så fort du gjort din beställning. Hur smart och smidigt som helst. Jag är verkligen positivt överraskad att det kan vara så enkelt att kolla upp sin hälsa. Inga knepiga remisser via doktorer, vårdcentraler eller annat, beställt helt själv! 

Hälsokontroll Stor är för dig som vill göra en omfattande hälsokontroll genom kartläggning och analys av blodvärden, ta kontroll över din hälsa genom medicinsk information och undersöka om du är i riskzonen för vissa sjukdomar. Följande ingår i Hälsokontroll Stor:

  • – 34 st analyser som kan indikera diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation.
  • – Provtagning hos valt provtagningsställe drop-in (du behöver inte boka tid)
  • – Ett läkarkommenterat provsvar i ”Min Journal” som du loggar in med via Bank-ID
  • – En analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden
  • – Ett telefonsamtal från ansvarig läkare vid gravt avvikande provsvar.

Ange rabattkoden: dessert i kassan får du 10% i prova-på-rabatt!


Skärmavbild 2018-09-04 kl. 19.28.38Skärmavbild 2018-09-04 kl. 19.28.27

Inlägget är i samarbete med Medisera.