Gör så här:
150 g jordnötssmör
0,5 dl grädde
70 g smör
100 g florsocker
Koka upp smör, jordnötssmör och grädde. Rör ordentligt hela tiden för att både få en fudge – konsistens och för att det inte ska brännas.
Häll över florsockret och rör ordentligt tills smeten blivit jämn och slät. Häll över smeten i en form täck med bakplåtspapper. Låt stå i kylen över natten.
Skär upp i bitar och servera. Toppa gärna med lite havssalt också.
Peanutbutter Fudge
150g peanut butter with bits
0.5 dl cream
70g butter
100g icing sugar
Boil butter, peanut butter and cream. Stir thoroughly all the time to both get a fudge – consistency and for it not to be burned.
Pour over the icing sugar and stir well until the mixture has become smooth and even. Pour the batter into a mold cover with parchment paper. Let stand in refrigerator overnight.
Cut into pieces and serve. Top with a little bit of sea salt too.
Lämna en kommentar