Shopping. Lite allmän inspiration till er alla, gott och blandat var det i detta inlägg idag. Solbrills och knoppar till garderobsdörrar. Jag blir så kär i vissa produkter att jag bara behöver dela med mig lite till er också. Kanske inspireras ni, kanske inte. 

nyabrills22

[ Solglasögon / Michael Kors 1898:- ]

Jag kunde inte låta blir, dom här snyggingarna fick följa med mig hem från jobbet för några dagar sedan. Dom är så runda som dom kan bli, läckert! Jag har även beställt nya vanliga glasögon också då jag behöver byta glas, så varför inte köra på en ny båge också. Alltid lika kul att ha många brillor att bytas med! Typisk bara att jag behöver byta glas i alla gamla bågar också så att jag kan sen nått! 

knopparpåplats2

[ Knoppar / Design by S.H 99:- styck ]

Jag fortsätter med lite piff här hemma. Garderobsdörrarna är nu målade och dom super snygga knopparna från Design by S.H  sitter fast! Jag håller nu på att måla dörrarna överallt också, sen är det dags att byta lister i dörrposterna.. sen kommer vi väl fram till det större renoveringarna – kök och badrum. Jag längtar efter att få flytta till ett eget hus. Det har blivit för trångt för oss på 70kvm nu och vi behöver utöka platsen, haha.