Äntligen.. Semlor!

Mitt senaste arbete för tidningen Äntligen. Här är senaste numret av tidningen Äntligen som utkommer i Skövde och runt om i Skaraborg. Jag skriver ett recept i månaden till tidningen och jag är lite osäker på om det är i tidningen som endast utkommer i Skövde eller den som utkommer i hela Skaraborg. Håll utkik om ni bor i närheten helt enkelt. Jag delade med mig av ett underbart recept på klassiska hemgjorda semlor, men tycker ni som jag? Är hembakt bäst? Det är ju dags för fettisdagen och jag har säkert vräkt i mig minst 10 semlor redan – jag lovar! 

Translated: Finally .. Semlor!

My latest work for this newspaper. Here is the latest issue of the magazine Äntligen, which is published in Skövde and around Skaraborg. I’m writing a recipe of the month to the newspaper and I am a little unsure if it’s in the magazine only comes out in Skovde or whoever is published throughout Skaraborg. Keep an eye out if you live nearby! 😉 I shared a wonderful recipe for classic homemade Semlor. Are homemade the best? It’s almost time for Semmelday here in sweden and I have certainly been pouring into me at least 10 semlor already – I promise!