Någonstans ska jag ju börja och jag börjar med att visa upp några småsaker som jag har i mitt hem. Förutom att baka och laga mat hela dagarna så tycker jag att det är väldigt roligt med inredning. Jag spanar in många nya inredningstips och trender på alla möjliga bloggar och butiker. 

Inom inredningen har jag en stor kärlek till… lampor! Är det bara jag? haha Jag älskar lampor, jag har nog gjort det så länge jag kan minnas. Jag skulle kunna spendera en förmögenhet på lampor, jag råkar alltid älska dom dyraste mest – är det inte konstigt? Jag önskar verkligen att jag hade närmare till Ikea, 10 mil! Eller så kanske det är bra, skulle kanske slösa alldeles för mycket pengar och ha alldeles för mycket grejer. 

Min maskroslampa från Ikea som jag fick vänta på alldeles för länge. Min sambo tyckte inte om den men jag var fast besluten om att ha en sådan. Så här kommer ett tips, jag fick min pappa att köpa den till mig eftersom jag inte fick köpa den själv. haha Vad gör man? 

Fruktskålen var från början en snygg lampskärm som hängde över köksbordet. Men efter att ha köpt fel glödlampa blev det en fruktskål och lampan blev helt enkelt minimalistisk. Köpt på Lagerhaus för 249 kr. Som hittat va? 

Även denna lampa är en vår-nyhet från Lagerhaus som säljs för 299 kr både på webben och i butik. Denna lilla skönhet får stå i vardagsrumsfönstret och lysa upp vår tillvaro när vi ser på tv.